Härlig söndag med premiärridpass!

Det är slutet av augusti och fortfarande sommar!! I dag på förmiddagen hade vi ett gäng kompisar på besök på brunch, det var varmt som en högsommardag och vindstilla så det blev "hotellfrukost" med äggröra, bacon, amreikanska pannkakor mm mm ute i trädgården, så otroligt härligt!  
Efter en lång och väldigt stadig frukost blev det en timmes mockning i Ettans hage, med sällskap som vanligt. Sen tog vi ett kort pass på ridbanan i värmen innan vi fick besök av en liten tjej som fick rida lite ponnyridning innan Ettan fick ledigt resten av dagen. Extra finputsad gick hon direkt ut i hagen och rullade sig i dammet, skithästen!
Sen var det Salmas tur, dags för premiärtur i sadeln! Vi tog ett skrittpass på ridbanan, bara för att testa känslan och prova alla nya knappar. Känslan var ungefär som jag hade tänkt mig, hon känns ganska vinglig och valpig i nuläget när hon har dåligt med muskler. Dessutom var det ju ny pilot vilket säkert bidrog till att det blev lite ostadigt både i formen och vägvisningen :) Bitvis jobbade hon i riktigt fin form och vi testade lite skänkelvikning, halter och ryggningar utan problem. Efter 25 minuters skritt var hästen helt blöt under sadeln av svett när vi kom in, jag var torr :) Hon har verkligen inte någon kondis överhuvudtaget pållen! Hon var så svettig att jag fick svampa av henne, sen gick hon också ut och rullade sig, skithästen!

Salma pustar efter ridpasset

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-