Racerpromenad!

Var ute och gick en promenad med Salma idag, samma runda som jag gick med Ettan igår. Jisses vilka kliv! Ettan knatar på ganska bra hon också, men med Salma funderade jag bitvis på vem som var ute och gick med vem :) Hon skötte sig super idag också, fnös lite åt soptunnor och annat den allra första biten men sen var det en avslappnad men energisk runda. När vi kommit en bit gick vi förbi en hage med två glada hästar som sprang omkring innanför staketet ett par meter ifrån oss. Salma tittade till precis när hon fick syn på dem sen brydde hon sig inte trots att de busade runt precis intill henne. Förutom hästmötet blev vi omkörda av en bil på en väldigt smal del av grusvägen och mötte en bil med skramlade släp som kom susande på asfaltsvägen, men pållen lyfte knappt ett öra. Guldstjärna idag också alltså! Två dagar med snabba promenader har frestat på min rygg så Ettan fick vila idag, imorgon blir det ridbanan för henne och vila för Salma. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-