En känslomässig berg-och-dalbana, men nu har jag bytt häst!!

Den här veckan har varit jobbig med en massa känslor som fladdrat runt som flipperspelskulor. Det har varit tusen tankar åt båda håll, förväntan inför nya förutsättningar och mål blandat med tankar om att det kanske inte blir rätt ändå? Men till slut blev det av, idag har jag bytt Valborg mot Salma, ett sexårigt halvblodssto. Förväntan och pirr i kroppen inför att Salma skulle anlända, som sedan byttes mot nedstämdhet och ledsna miner hos både mig och lillmatte när Valborg lämnade oss för färd norrut och nya äventyr. Men på det hela taget så känns det ju bra och Salma har verkligen tagit flytten med ro. Hon klev lugnt av släpet, vi tog några varv på ridbanan för att hon skulle få sträcka på benen och hon tittade knappt åt de andra fyrbeningarna, och sen har hon varit ute i hagen en sväng också innan det var dags att få komma in igen. Stencool, har mest haft fokus på mat hittills samtidigt som de stora snälla ögonen lugnt tittat sig omkring och spanat in omgivningen och de nya polarna :)

Valborg, min stjärna, klev bara rakt in i transporten och har enligt rapporten stått som ett ljus hela vägen. Jag är riktigt imponerad av den där lilla hästen som trots att hon varit ute och rest väldigt lite bara stegar in i transporten som om hon aldrig gjort annat och tar allt med sån ro. Jag hoppas, och tror, att hon och nya matte kommer få mycket roligt tillsammans! Kanske träffas vi på någon dressyrtävling i framtiden, det skulle vara superkul!!

Salma med matfokus :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-