Tantrace! :)

Tog ut Ettan för ett pass med löslongering i kväll mellan regnskurarna. Hon var helt tokig tanten! Full gas, bakutsparkar och en och annan högljudd brakare, haha! När hon får såna tokryck är det bara att låta henne busa klart, så jag tog en runda runt banan och kollade underlaget medan hon sprang sig trött. Sen fick hon jobba utan bus en stund innan vi gick in igen. Det har regnat ordentligt till och från de senaste dagarna, men jag konstaterade att ridbanan var torr och fin ändå, LYCKA!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-