Idag var hon dyr! :)

Ikväll var det fokus på Valborg, hovis var här häromdagen och spikade fast tappskon igen så idag tyckte jag det var dags för lite motion. Det var blött ute i morse och båda pållorna hade passat på att rulla sig och kom in som geggmonster, konstigt att de alltid blir sugna på rullning just de dagar det är geggigt... Så det var bara att börja med grovrengöring, det tog en stund. Sen lade jag på sadeln för att se hur den ligger nu med lite sommarmodell på hästen, men det funkade bra. Av med sadeln, på med longeringsgrejorna och ut för invigning (för V) av ridbanan. Hon busade lite från början, det tyckte jag var helt okej med tanke på hur få motionspasss det blivit i sommar. Men sen jobbade hon på jättebra, jag smackade på henne lite på långsidorna i traven och rackarns så hon sträckte ut och bara flög fram! Den där sjuan på traven hon fick som treåring syns det inte ett spår av längre, idag var hon dyr!! :) Det vore så himla kul att få se henne ute på dressyrbanorna i framtiden, hon kommer garanterat att kunna konkurrera mot större hästar med sina fina gångarter!

Sadelprovning! När ska jag komma ihåg att byta batteri i klockan i stallet tro?

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-