Innedag...

Igår blev det en innedag, det regnade precis hela dagen. Inte så kul, men faktiskt behövligt för gräsmattan började skifta mer i gult än grönt... Vi var duktiga och började städa källaren, vilket var ett av projekten på semesterlistan. Skittråkigt men även det behövligt!
Det blev ingen ridning igår, men idag är det bättre väderförutsättningar så det blir nog en tufftufftur på banan med Ettan i kväll. Valborg kom in med endast en framsko igår, jag hittade den andra fastkilad under en trädrot i skogsdelen av deras hage så det var inte så konstigt att hon hade parkerat den där. När den är tillbaka på plats ska även hon få komma igång och röra på sig. Båda pållorna har lite sommarmodell på magen, men inte så det är någon kris. Valborg har växt till sig under sommaren och är så snygg nu!!

Bild från i morse på lite sommarrund Valborg med endast en framsko, men hon är snygg ändå! :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-