Så förbannat less!!

Har bestämt mig för att försöka hitta ett nytt hem åt Valborg och har därför haft annons ute på diverse sidor. Nu är jag så jäkla TRÖTT på folk som hör av sig och visar sig vara oseriösa, veliga, snackare och människor som hör av sig och säger sig vara intresserade och sen "försvinner". Blä säger jag bara! Tar en paus från den här sidan och återkommer när hela hästlivet känns bättre och jag har något roligt att skriva om. Ska umgås med mina två härliga fyrbeningar, njuta av min nya ridbana och skita i resten av hästvärlden ett tag!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-