Daags för freedagsmyyys!

Pållorna fick lite mer mat idag, det är viss skillnad på mattillgången mellan den del de går på och delen som jag har stängt av. Väldigt smidigt med flyttbar tråd genom hagen!

Maskinparken på gården har utökats idag med en minigrävare, och markduken har också anlänt. Jag har förvarnat sambon att jag tänker testa att köra den där grävaren i helgen, jag menar vad kan hända på 800 kvadrat plan mark?? Startar jag från mitten på ridbanan så är det ju nästan 20 meter till diket på kortsidan och innan dess ska jag väl klara av att få stopp på den, haha :) Den ska få hjälpa till att gräva upp lite ytlig sten innan vi kör igång jobbet på allvar på måndag morgon. Längtar efter min ridbana, när den är klar ska jag börja rida igen, så det så!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-