Myror i brallan!!!

Nu måste jag få börja röra på mig snart igen innan jag blir tokig!! Eller förvandlas till en soffpotatis... Frågan är vad som är värst?? De senaste fem veckorna har jag gjort så lite som möjligt fysiskt för att ryggkotan ska läka ordentligt. De två första veckorna var det inga problem alls för då gjorde det ont lite överallt, men nu börjar jag bli riktigt rastlös! Jag skulle säkert kunna tuffa runt på Ettan några varv i skritt på ridbanan vid det här laget, men jag tror att det stora problemet skulle vara att både komma upp  och framför allt att komma av fyrbeningen på ett smidigt sätt utan att vrida eller stöta till i ryggen, för då gör det ont. Så jag får väl vänta någon vecka till.... Men jag har stora planer för hösten (eller när jag nu kommit igång med ridningen igen)!! Hööks startade sin sommarrea igår, och vips så hade jag visst lagt ett kandarträns i kundvagnen. Hur i hela friden gick det till?? Jag har länge varit sugen på att testa att rida Ettan på kandar. Eftersom hon är triangelmärkt så har vi inga tävlingsmål, men kandar har ändå varit något jag har funderat på för att vi ska få testa något nytt. Men med tanke på hur känslig den damen är för alla förändringar, inklusive bettbyte, så kan det gå precis hursomhelst. Som när jag bytte träns till ett med pullarnosgrimma och fick gå in och byta tillbaka till hennes vanliga efter fem minuters ridning då det var som att rida med handbromsen åtdragen... Men nu när det kostade knappt 400 pix kunde jag bara inte låta bli! Det är väl bra att man har framtidsplaner, mitt i läkningsprocessen!? Positive thinking!! :)

Inte det snyggaste kandaret jag sett, men helt ok för 394:- inklusive tyglar!
Bilden har jag naturligtvis snott från Hööks :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-