Midsommardagen

Dagen började med att dottern kräktes i sängen i husvagnen som vi sov över i efter midsommarfirandet hos vänner igår. Great! Så det blev tidig avfärd hemåt och nästan en hel dag i soffan med film medan regnet vräkte ner ute. Lite mysigt trots allt :)

Pållorna är på sommarbetet sen i onsdags, skönt även för mig som slipper mocka stallet. De som har bott i ett stall utan grabbar hela vintern tycker det är jättespännande att plötsligt ha killsällskap i hagarna brevid. Igår när jag kom för att titta till damerna gnäggade de välkomnande och Ettan kom och ställde sig vid grinden och ville prata lite. Hon är så sällskaplig och jag tror faktiskt att hon saknar mänskligt sällskap när de är därborta och hon inte har lika bra koll på vad jag gör.

Valborg använder Ettans bakben som klihjälp, tur hon är så snäll!

När Ettan hade gosat en stund gick hon tillbaka till att titta på killen i hagen brevid, han var jätteintressant :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-