Liten paus...

Jag har visst inte varit här på tio dagar, det beror nog delvis på att det inte har hänt så mycket och att jag samtidigt har haft fullt upp. Ettans sår på frambenet svullnade upp och hon markerade på frambenet, så det blev ett par dagar med kylning, sårtvätt, temp osv. Nu är det i alla fall läkt och hon är fräsch igen.

I övrigt har jag haft fullt upp den här veckan med staketfix på sommarbetet, efter fyra sena kvällar (varav två i spöregn) var alla elband på plats och igår flyttade våra extra sommarhästar in. Jag har precis som förra året lånat in två stadiga herrar som ska få beta av en mindre hage innan ponnydamerna får flytta dit på semester. Förhoppningsvis har grabbarna jobbat på så bra att jag kan släppa iväg damerna på onsdag kväll, så jag slipper stalltjänst under midsommarhelgen. Förra året släppte jag dem flera veckor senare men tack vare att gräset fick en raketstart tidigt i maj i år så tror jag inte att det är någon fara att släppa dem till veckan. I morgon är det fyra veckor sen min markkänning och det känns faktiskt som att ryggen börjar gå åt rätt håll, men det vore skönt även med tanke på stallarbetet om jag kan skicka iväg damerna på bete till veckan.

Mina inlånade gräsklippare, två stadiga grabbar på ca 1,70. Farbrorn till vänster är 22 år, börjar bli lite svankig men väldigt välbevarad herre :)

Resten av gänget, de var lite blygare (eller rädda för att behöva lämna paradiset...)

Dottern var snäll och hjälpte till med vattnet, ibland kommer arbetskläderna till användning :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-