Nationaldagsaktiviteter!

Lugn start på dagen med lite sovis och hemmapyssel med dottern på förmiddagen innan vi åkte till medryttare K på lunch. Dottern fastnade såklart för deras katt, och kanske kommer lilla kissen och hälsar på oss några dagar i sommar. Sen bar det av mot dagens stora äventyr, en hel eftermiddag på tivoli. Dottern var väldigt mycket mer laddad än hennes mamma, och efter drygt 2,5 timme gav jag (och ryggen) upp. Sen hem igen och fick direkt göra en insats i stallet, då Ettan har dragit på sig ett sår på insidan av ett framben. Hon hade tydligen varit på utflykt på egen hand redan i går och förmodligen fått såret då, men det var det ingen som talade om för mig. Det hade ju varit bättre om jag hade tagit hand om såret igår istället för idag... Så det blev bara en promenad runt byn för henne och K. Jag laddade med middag och piller, sen tog jag ut Valborg på ett pass med löslongering på ridbanan. Lyckosten pållen var indränkt i insektspray, det var inte jag... Lyckades dock filma ett par sekvenser, de ligger nu HÄR.
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-