Jag vill rida, nuuuuuuuuu!!

Jag har inte under alla år som hästägare haft ett så här långt riduppehåll någonsin vad jag kan minnas, och det värsta är att det i nuläget känns som att det är lååång tid kvar innan jag ens kan fundera på att ta mig upp på någon hästrygg... Men men, mirakel sker ju då och då, plötsligt kanske jag är i form att rida mycket tidigare än vad känslan säger just nu :) Andrepilot K är på tillfälligt "besök" hemma den här veckan så Ettan fick komma ut och lufsa en sväng i skogen igår, lyckosten! Imorgon blir det ytterligare ett ridpass innan K tyvärr försvinner söderut igen. Ska försöka få min kropp på gott humör och ta ut Valborg på någon aktivitet också imorgon när jag är ledig från jobbet och därmed lite piggare. Det är inte alls lika roligt att ha häst när man bara får ägna sig åt de tråkiga sakerna, som att mocka och fylla vattenbaljor...

Dressyrpass med Ettan i höstas

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-