Regn - ÄNTLIGEN!!

Efter flera veckor med strålande sol, medelhavstemperaturer och den varmaste maj i Umeå sen mätningarna startade på 1850-talet så var det verkligen välbehövligt med lite regn! I natt har det vräkt ner och jag har legat och myst och lyssnat på hur det har smattrat på plåttaket utanför sovrumsfönstret och lättad konstaterat att nu behöver jag inte vattna i trädgården på ett par dagar i alla fall, skönt!
Nu väntar ytterligare en vecka med 0 mm i förväntad nederbörd så det här var behövligt. Det började droppa redan i går kväll och hästarna stod mitt ute i duggregnet och verkade också tycka det var skönt :)

Nu får de här klara sig själva ett par dagar!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-