Inte tuff...

Hur besvärligt kan det vara att ramla av en häst?? Ja tydligen ganska jobbigt, jag måste säga att återhämtningen går otroligt mycket långsammare än vad jag väntade mig. I går kväll tryckte jag i mig piller och gick ut i stallet och gav båda pållorna en ordentlig rengöring, det har av naturliga skäl varit lite si och så med ryktandet i veckan som gått. Oh my, vad trött jag var när jag kom in igen, helt slut!! Och det kändes i kroppen i morse att jag hade kämpat lite extra igår. Idag har jag i alla fall lyckats vara på jobbet fem timmar effektiv tid, yay!

Så här fin blev i alla fall Ettan igår. Nu är det bara hennes pälsbläs kvar av vinterpälsen, den är alltid kvar sist :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-