Dagens solsken - Hästtjejer för dummies!!

Jag blev så lycklig idag när jag insåg att bloggaren Havrepappa börjat blogga igen efter att ha slutat tvärt i oktober förra året, det är hästvärldens roligaste människa!! Jag har nu suttit och sträckläst vårens inlägg och gapskrattat i min ensamhet åt serien "Hästtjejer för dummies", hans instruktionsbok för män som har träffat en hästtjej. Läs den!!! 

Här kommer smakprov ur serien som hittills innehåller sex kapitel, som jag hoppas (och tror) att Havrepappa inte misstycker att jag delar med mig av:

"Att dejta och uppvakta en hästtjej kräver en helt annan uppsättning av färdigheter än att dejta en vanlig tjej. Tvärtemot vanliga tjejer så kommer du förmodligen komma undan med att tala om för din hästtjej att hennes mamma är konstig, men gud nåde dig om du säger något nedlåtande om hästen."

"Om nu hästen skulle få ett frispel och stegra sig och slita sig loss när du leder in den från hagen därför att hästen tror sig se en tomte femhundra meter bort så är det enbart ditt eget fel. Du borde naturligtvis antingen ha hållit så hårt i hästen att den inte kunde komma loss (typ omöjligt ens för Pippi Långstrump), eller så borde du ha sett till att hela omgivningen var garanterat tomtefri innan du ens öppnade hagen.
Den enda reaktionen du kommer att få från din hästtjej om du stormar in i huset och fräser om att: -Den satans hästen slet sig igen!!! kommer att vara motfrågan: -Vad gjorde du för fel? På ett sätt så är det en beundransvärd inställning hos hästmänniskorna att aldrig någonsin skylla någonting på hästen, men jag vet också att det kan vara oerhört frustrerande som icke hästmänniska. När hästen sliter sig för sjunde gången i rad när man leder in den, ja då vill man som icke hästmänniska helst av allt bara plocka upp sitt granatgevär och bränna av en granat rakt in i den bortflyende hästrumpan."

HAHAHA, som vanligt mitt i prick!! :D

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-