Lååååååångsamt.....

Jag är van att leva mitt liv i 180 knyck, med familj, hus och trädgård, ett jobb som är drygt heltid, eget stall och hästar och jag trivs med det, jag har ju valt det själv. Då blir det så FRUSTRERANDE när man plötsligt måste dra ner på tempot på alla plan i sitt liv. Jag är sjukskriven, och ska alltså inte jobba. Jag har ont i kroppen, och pillren gör mig trött. Om jag inte tar mina piller så gör det mer ont, och då är jag inte snabbare än en snigel och hyggligt handikappad. Jag blir sur när jag inte klarar att göra enkla saker själv. Vädret är fantastiskt, vi är mitt i bästa tiden på året och jag kan inte rida. Andrepilot K är bortrest och pållarna får därför ofrivilligt också ta det lugnt för tillfället. Ååååhhh.....

Får väl roa mig med att kolla på alternativ för att köpa ny ridhjälm, för den gamla ser numera ut så här:

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-