Måndagsspänning...

Så här såg det ut i måndags, förutom att det fyrbenta var en häst...

De som rider rodeo som proffs sitter oftast kvar 6-7 sekunder, men då är de fastbundna med ena handen i utrustningen på fyrbeningen. Jag satt kvar ungefär lika länge, utan "säkerhetsbälte", så jag får väl vara stolt för det :)

Idag ser jag dock ut så här:

Jag börjar mer och mer se ut som en panda, med skillnaden att mina fläckar runt ögonen är mörklila istället för svarta, så himla snyggt...

Efter ett dygn på akuten och ortopedkliniken har jag också fått veta att jag numera är en halv centimeter kortare, då en kota i bröstryggen komprimerats. Det är inte helt smärtfritt, så idag tröstar jag mig med piller och godis :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-