FLOW!!

Red Ettan igår kväll, vi är inne i ett riktigt flow just nu!! Jag luftade hoppsadeln för planen var att fokusera på galoppjobb och mest rulla på runt banan, men det blev en hel del annat också för känslan var fantastisk! Den där känslan när hästen går för egen maskin med lagom driv, lätt jämnt stöd i tyglarna, riktig uppförsbacke framför sadeln med hela hästen inom ramen och tempoväxlingar som bara flyter, den lever man på i flera dagar! :)

 

I kväll tog Valborg och jag ett nytt pass med tömkörning, men precis som i torsdags fick hon börja med ett riktigt race och den chansen tog hon :) Sen kunde vi fokusera på jobbet och idag gick det ännu bättre än sist, hon är väldigt lättlärd den damen. Hon tycker fortfarande att det är lite läskigt om jag råkar komma åt med tömmarna bakom schabraket, men idag skuttade hon inte iväg framåt lika mycket. Det blev skritt och trav i båda varven sen slutade vi på topp innan hon blev för trött.

Det går bra nu!! :D  

Valborg redo för kvällens arbetspass

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-