Oväntat besök för kvalitetskontroll

Har suttit hemma och jobbat under eftermiddagen idag, och för en timme sen knackade det plötsligt på dörren. Det var två inspektörer från Länsstyrelsen som kom på besök för att titta på stallet. Inte på grund av någon anmälan utan för att jag blivit utvald för stickprovskontroll som de gör med jämna mellanrum. Positivt tyckte jag som verkligen lusläste Jordbruksverkets rekommendationer när vi byggde om ladugården till stall under 2011. Och det gick, som förväntat, alldeles utmärkt. Inte en enda kommentar i negativ riktning, vi fick bara beröm och de tyckte det var "en stallmiljö med guldkant", kul! :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-