Dagens "ponnyridning"

Kom just in från dagens ridpass på Valborg och idag bestämde jag mig för att vi skulle släppa livlinan (andrepilot K) och klara oss själva. Jag satt upp utan omsvep medan Valborg stod och tittade på något helt annat och som vanligt var helt obrydd över uppsittningsprocessen. Sen tog vi några varv med livlinan, men eftersom Valborg hittills är jobbad mer från marken än uppifrån så ligger hennes fokus på den som är på marken. Hon ville hellre leka följa John med K istället för att gå åt det håll jag ville, så idag tog vi premiärtur utan ledare. Hon har inte riktigt förstått än varför de där svarta klumparna på sidorna av magen trycker på henne, men det kommer nog med tiden. Vi avslutade i alla fall med två varv runt banan utan medhjälpare och satte travrekord med elva travsteg innan långsidan tog slut :)  

 

För Ettan står det uteritt på schemat idag, vi får hoppas att hon inte hittar på för mycket bus med K :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-