Kan någon slå på värmen, SNÄLLA?!

"Kraftigt köldrekord i mars", jo tack det har vi märkt!! Kvicksilvret har fastnat under -15 kvälls- och nattetid hela veckan och ett par dagar förra veckan också. Sen har det visserligen krupit upp mot ett par minus och sol under dagarna, men den här långvariga kylan gillas inte alls av mina stackars leder. Det.Gör.Ont.Överallt.Jippi.... I natt drömde jag att jag hade jätteont i ryggen, och sen vaknade jag och hade jätteont i ryggen och det var en utveckling av det här sjukdomstillståndet (vad det nu är) som INTE gillades! Att masa sig upp ur sängen och direkt ut i -19 på mornarna sliter på de morgonstela lederna. Jag har känt mig som en 80-åring hela dagen idag, och har inte fått på mig mina ringar på två veckor pga att fingrarna är så svullna. Skitkropp! Jag blir dessutom inte på mitt mest soliga humör de här perioderna, dels för att det gör ont och framför allt för att jag begränsas fysiskt och inte orkar saker som jag normalt fixar utan problem. Var nyss ute och kvällsfodrade hästarna. -16.6 och jag orkade knappt lyfta matpåsarna, yay... Det verkar desssutom som att det ska hålla i sig en vecka till, vädret alltså.

Det är ju en jäkla tur att hjärnan funkar i alla fall, oavsett utetemperatur... ;)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-