"Helrenovering" i veckan

Den här veckan har vi avverkat både den årliga sprutan i halsen och skoning, och allt gick galant!

Vaccinationen tar ju fem sekunder per häst så det var inte så mycket att fundera över. Förra gången försökte Valborg "bita tillbaka" och var väldigt nära att lyckas när veterinären tog tag i halsen på henne, men igår var jag beredd och höll i bättre så han slapp hästtänder i armen även denna gång :)

Idag var det hovis som var på besök och även det gick finfint. Valborg fick bli vuxen på riktigt idag och fick bakskor för första gången, 3x0 småponnydojjor och bebisbrodd för att minska risken för trampskador. Eftersom underlaget på ridbanan är väldigt lurigt nu med perfekt snölager men blankis under så har jag inte vågat rida henne på ett par veckor, men nu när vi har vinterdäck på alla fyra är det bara att köra igång igen! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-