Vi jobbar på!

Det har varit lite rodeoinslag de senaste två dagarna :)

Igår var planen att jag skulle ridit Ettan men när jag gjorde iordning henne var ena hasen varm, så då fick det bli ett avsuttet jobbpass för säkerhets skull. Men nej, det var inget fel på hennes ben. Longerade fem minuter först och släppte henne sen för att jobba henne lös på banan som jag brukar göra. Oh lord vad hon busade!! Bakhovar flög åt alla håll, blandat med glada pip och högljudda pruttar, hahaha! Det var ingen idé att försöka få stopp på henne förrän hon själv kände sig färdig med buset, så jag fick snällt stå och titta på i kylan medan det mörkbruna strecket gjorde helvarv på helvarv runt mig :) Avslutade med fem minuter ordnat jobb, sen gav vi oss. Valborg fick också komma ut på ett kort pass på banan, hon var tvärtom lite seg idag också.

Idag har jag och medryttare K hjälpts åt att motionera pållorna. Valborg hade väldig fart i longeringen idag, helt plötsligt fick hon sån fart under skorna att jag blev tvungen att släppa linan. Efter ett par varv rodeo style så fick jag tag i henne igen och då insåg jag att ena stigbygeln glidit ner. Förmodligen hade den slagit mot hennes mage och det var därför hon fick sån fart, för när jag hissat upp den igen så lugnade hon sig. Vi avslutade med några varv ridning och det gick bra. Jag satt upp mycket fortare än i söndags och hon sköter sig väldigt bra, även om jag tycker att hon var mer spänd idag så blev det inget bus, än... K red Ettan, det hade börjat bra men sen hade Ettan blivit lite spänd så det var inte deras bästa ridpass tillsammans. Men det är mycket att hålla reda på när man rattar en Ferrari, och det är inget man lär sig på ett par ridpass :) 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-