Solskensritt!

Idag har jag ridit Valborg, det gick jättebra! Det var ett tag sen eftersom jag inte har haft någon som har kunnat hjälpa mig, men nu när medryttare K är på plats så kan vi komma igång igen och det känns jättekul! Valborg skötte sig exemplariskt, hon har tidigare varit lite spänd vid uppsittningen men idag stod hon och tittade på annat och brydde sig inte alls om att jag kravlade runt i sadeln. Ibland kan det vara bra att ungisar får en paus och låta nya saker sjunka in i den lilla hjärnan. Men precis som igår hade hon knapp styrfart, hade inte K gått brevid så hade vi förmodligen inte rört oss ur fläcken :) Jag styrde runt lite och gjorde flera halter och det funkar riktigt bra, det är bara det där med att få upp farten... När Valborg och jag börjar bli lite varma i kläderna ska vi ta hjälp av Ettan som hare tror jag, så får vi se om vi kan få lite draghjälp. Jag funderar också på att testa att ha Valborg som handhäst när jag rider Ettan, så Valborg får röra lite mer på sig och börja bygga kondis. Vi får väl börja med att ha henne på släptåg på ridbanan, där gör det ju inte så mycket om jag skulle råka släppa henne.  

 

Ettan fick komma ut på ett kombinerat ridbana+uterittspass med K idag och hade också skött sig fint. K börjar hitta knapparna (som är rätt så många på Ferrarin) och det går bättre för varje ridpass.

Efter arbetet fick pållorna före detta julgran till eftermiddagsmat, det gillades!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-