Vilken skön dag!

Dottern och jag är ensamma hemma i helgen så vi har haft tjejdag på stan, shoppat kläder och ätit lunch och haft det trevligt. Idag var det dessutom väder så man kunde vara utomhus, bara två minus och det kändes nästan som sommar jämfört med de sista dagarna!

 

Pållorna har också varit ute och jobbat i det ridvänliga vädret, medryttare K har ridit Ettan på ridbanan och jag hade ute Valborg med full ridmundering och longerade och testade styrförmågan på banan. Valborg var verkligen seg som sirap idag, det är som att hon tappar all bjudning när man får på henne sadeln. Hon gjorde en halvdan bakutspark när hon fick galoppera lös, men i övrigt ville hon mest bara stå still, lillskrutten. De är verkligen som natt och dag mina ponnydamer, en Ferrari och en som ibland inte är snabbare än en gammal tant med rollator... Fast ska man välja så är det väl bra att fördelningen är så här och inte tvärtom, att den som vi inte har ridit på så mycket än är en Ferrari :) Imorgon planerar vi att kravla oss upp på Valborg, och då får hon gärna fortsätta traska runt i sakta mak. Jag såg idag att hon håller på att byta en tand, så vi får ha lite koll på att den inte ställer till besvär. 

Återkommer imorgon med rapport, och i bästa fall lite bilder kanske! 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-