Vi ställde in...

Det blev ingen ridning idag. Varför? Det var lite väl kallt, närmare bestämt 27 minus ikväll!! Med andra ord dubbelt så många minusgrader jämfört med när jag red igår kväll, brrr!! Skyndade mig ut och släppte in hästarna så fort jag kom hem, de hade vita frostiga ögonfransar och is i skägget stackarna! Men tack vare den nya isoleringen ovanpå innertaket i stallet så har temperaturen ända hållt sig på ett par plusgrader även under dagen när hästarna var ute, utan att vi har haft igång värmefläkten och ventilationsluckorna fortfarande är helt öppna. Väldigt skönt! Under helgen ska det bli lite mer drägligt, runt -5, men till nästa vecka kommer det bli kallare igen, mellan 12-20 minusgrader. En typisk norrländsk januari helt enkelt...

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-