Dressyr och pedikyr!

Har precis kommit in efter ett dressyrpass med Ettan, alltid lika kul! Det var dock fjorton minusgrader, snålblåst och snöade småspik så väderförutsättningarna kunde ju varit trevligare. Värst är det för benen som bara har långkalsonger och ridbyxor, men vi har jobbat effektivt idag så de kommer nog att vara tinade igen inom någon timme i alla fall :) Jag har sneglat på softshellridbyxor ett tag, jag vet flera som testat och varit väldigt nöjda så det kanske blir ett par snart. Imorgon kommer medryttare K och då är planen att Valborg ska få komma ut också.

 

Tidigare idag var Umeås bästa hovslagare Johan här och piffade till pållorna. Idag fick båda verkligen guldstjärna! Ettan brukar inte vara något större problem men ibland är hon lite tjafsig med sitt ena bakben, vi vet inte varför. Men idag stod hon och halvsov i stort sett hela skoningen, ända tills vi var klara och hovis började prassla i morotspåsen, då vaknade hon till såklart! Och får man godis av Johan, då har man skött sig :) Valborg skötte sig också finfint idag. Det enda hon opponerade sig lite emot var när hon skulle sträcka benen framåt när Johan gör slutfinishen på sömnitningen, det tycker hon är jättekonstigt och stretar emot lite så det får vi nog träna på. Men i övrigt duktig! Johan tyckte hon hade vuxit ordenligt sen han såg henne sist i april-maj, det ville jag ju inte höra... fast å andra sidan, ska hon bli storhäst kan hon ju likaväl växa lite till :)  

Svårt och jobbigt tycker Valborg

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-