Bistert!!

Kvicksilvret har pendlat mellan 16-18 minusgrader hela helgen, brrr! I fredags kväll när jag kvällsfodrade var det 8-9 grader, sen på lördag morgon när hästarna skulle ut var det plötsligt -18 så det blev till att knata upp på loftet ovanför stallet och leta på det tyngre täckesartilleriet till nakenråttan Ettan. Valborg är så otroligt lurvig att hon klarar sig med sitt fleecefodrade täcke med halvhals, men Ettan fick hoppa i vintertäcket med helhals så nu ser hon ut som en Michelingubbe med både vinter- och stalltäcke på ute :)

 

Igår fick pållarna vila för jag var borta hela dagen, men tidigare idag trotsade min medryttare K kylan och tog ut Ettan på ett pass på ridbanan. K var och provred förra söndagen och det gick riktigt bra, hon red sitt andra pass i torsdags och ska hjälpa mig med pållorna två dagar i veckan är det tänkt. Då får jag också möjlighet att få hjälp med ridning av Valborg så det kommer bli superbra! Valborg har motionerat på egen hand idag, hon fick något frispel när hon var ensam i hagen en stund när Ettan var på ridbanan och Milett också var inne en sväng. Hon dundrade runt i hagen och sprang slalom mellan träden i säkert tio minuter och busade för sig själv. Hon gnäggade inte efter de andra eller verkade stressad utan det såg ut som att hon bara passade på att busa, tokan. Kanske var det för att få upp värmen :)

 

Idag är det ju tjondedag Knut och julen ska ut, så nu ska jag gå och fortsätta demontera julgranen. Innan jag är klar kommer förmodligen samtliga tiotusentals barr ligga på vardagsrumsgolvet, bläää... Men ska man prompt ha riktig julgran får man skylla sig själv! Hästarna ska få den när jag kastat ut den, så de blir säkert glada.

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-