REAFYND!!

Jag är en inbiten ridstövelmänniska, jag älskar att rida i stövlar för det ger överlägset bäst stöd. Jag har dock ett problem, jag har tre par läderstövlar och inga passar. Två par är för smala i skaften (mina Cavallostövlar som jag haft i nästan 20 år (!) är dessutom för korta) och det tredje paret som jag i halv panik lånat tillfälligt av mamma är alldeles för stora både i skaften och foten. Därför blev jag överlycklig när jag var inne på Hööks hemsida idag och hittade dessa, som jag har suktat efter så länge, på 50% rea, JIPPIII!!

Inga klassiska dressyrstövlar, men riktigt snygga om ni frågar mig! Hoppas, hoppas att de passar!

Förutom ridstövlar blev det ett nytt träns till Valborg, också det för halva priset. Det hon har nu är i ponnystorlek och gränsfall för litet, framför allt i käkremmen, samtidigt som nosgrimman är tjock och klumpig. Så jag lyxade till med ett nytt i cobstorlek för lite drygt 200 pix, och lillmatte fick en ny borste, rosa såklart! :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-