Hjärtat i halsgropen!

Igår kväll trodde jag att Valborg hade fått kolik. När jag gick ut och kvällsfodrade vid halv elva var hon totalt ointresserad av sin kvällsmat och stod och buffade och snusade på mig som om hon ville något. Samtidigt visade hon inga tydliga koliktecken så jag visste inte vad jag skulle tro. Hon trampade omkring i boxen och gick flera gånger fram till fönstret och stod och stirrade ut, och Milett stod också och tittade ut så jag vet inte om det var något som skrämt dem tidigare och det var anledningen till att hon inte hade ro att äta. Hennes mage kurrade och det låg en prydlig hög i boxen så jag väntade drygt en timme innan jag tog en tur ut till stallet igen. Då hade hon ätit lite och det låg ytterligare en prydlig hög i boxen så då bestämde jag mig för att det var falskt alarm, och i morse hade hon ätit upp sin mat. Vi har precis bytt hösilage också och tyvärr verkar det nya inte riktigt falla damerna i smaken, så jag misstänker att unga fröken dessutom är lite kräsen ;)

En väldigt söt, snart femårig ponnydam :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-