Att jobba mot naturen

Det snöar, yr och drevar, och vi skottar, skottar och skottar!

I morse hade snön drevat över våra plattgångar ut till infarten med 5-6 decimeter snö, så det var en del att flytta på. Det är inte världens roligaste jobb att skotta snö, men man får tänka positivt och se det som att kroppen får sig ett ordentligt träningspass, eller som idag tre träningspass... :)

 

Jag hade planerat att klippa Ettan idag nu när hon ska börja jobba ordentligt för hon blir så svettig med sin tjocka vinterskrud, men hästarna kom in som tre snögubbar och hon var jätteblöt på hela halsen så det får vänta till en annan dag. De hade istappar hängade på en lång rad utmed hela nedre täckeskanten och Valborg hade stora istappar i skägget, sötnosen.

Nä, inte läge för klippning just idag inte! Ettan är som vanligt lite sur över att hon har blivit blöt :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-