Ett brunt streck!!

Provade att jobba Valborg lös på banan för första gången idag och det gick jättebra!! Fast innan jag krävde jobb fick hon rasa av sig lite, och rackarns så hon sprang!! Runt, runt banan som ett brunt streck, det var mycket överskottsenergi som skulle ut nu när de mest står och slappar i geggan på dagarna. Ettan brukar vara likadan, det är ingen idé att försöka få henne heller att gå vettigt förrän hon har fått göra några helvarv. Efter det värsta buset lagt sig blev det lite seriöst jobb, satte på inspänningen och hon gick så duktigt runt spåret i alla gångarter, och både satte igång och saktade av efter röstkommando. Superduktig tjej med tanke på att jag bara har jobbat henne med lina tidigare! Hon var både varm och riktigt trött när vi gick in, och hann nästan stå och slumra till innan hon fick komma in i boxen, sötnosen :)   

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-