Markkänning... ;)

Jag ramlade av Valborg på dagens träningspass, hahaha! Hon var lite på G och busade idag när jag longerade henne innan uppsittningen, så jag tänkte att det här kan bli spännande... men det var ingen riktig rodeoavsittning. Hon hade lite svårt att stå still när jag skulla sitta upp, och när jag hängde över sadeln med foten i stigbygeln tog hon något steg åt vänster, slog i bakbenen i pallen, blev rädd och kastade sig åt sidan och då gled jag av lite snyggt :) Som tur var så drog hon åt vänster och inte åt höger, då hade jag kunnat landa på huvudet istället och det hade säkert inte varit lika käckt... Det var i alla fall inga problem att sitta upp sen igen efter lite sadeljustering, och vi tog några varv runt banan i skritt innan planerad avsittning. Ettan fick vila idag, det började dessutom spöregna när vi precis hunnit in med Valborg så prinsessan var säkert nöjd med att inte behöva gå ut mer idag :) 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-