Gästbloggare!

Hej alla trogna läsare!

Kamikazepiloten har fått äran att skriva ett inlägg här på bloggen. I fredags, 9.30, landade jag i björkarnas stad och blev upphämtad med limo vid flygplatsen. Det var någon (läs Emma) som hade mörkat vad jag egentligen skulle bli utsatt för men med min erfarenhet var det ju bara att anta utmaningen. Jag skulle alltså bli förstepilot på Valborg! Nu har ju hon tydligen blivit halvt inriden innan men hur hon skulle reagera visste vi ju faktiskt inte...

Efter diverse häng över henne och lite longering tog vi oss alla samman och vips så satt jag på hästryggen! Och ja, hon var nog ganska van vid att någon satt på henne för hon gjorde faktiskt ingenting. Vi gick ett par varv på ridbanan och sedan var vi ganska nöjda och väldigt stolta! Samma procedur upprepades sedan både på lördag och söndag innan piloten var tvungen att fara hem igen. Bildbeviset har ni således nedan:

 

Vid tangenterna, lillasyster Julia

En lite skeptisk, men snäll Valborg :)

 

Ettan fick också komma ut på ett motionspass i solen på fredagen:

Uppförsbacke!

... följs alltid av nedförsbacke :)

Samling!

Och lite sluta

Men sen ser det ju inte ALLTID totalt harmoniskt ut... :D

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-