Laddar för jobbhelg!!

I helgen är det mycket som ska hinnas med! Mina sambos är bortresta och då gäller det att passa på att lägga lite extra timmar på sånt som man borde göra men aldrig hinner. Så i helgen ska jag skotta spån på vinden ovanför stallet, så det blir redo för isolering innan vintern. Det lär säkert ta minst halva dagen imorgon, förutom det ska jag rulla upp elband från sommarbetet (som nu ligger fint i långa slingor bak i bilen som ska åka iväg imorgon) och börja sätta stolpar på ridbanan om vädret tillåter. Förutom stallpyssel ska jag försöka hinna med att färdigställa min rabatt och höststäda växthuset. Sen räknar jag kallt med att hinna motionera pållarna också såklart! Blir spännande att se på söndag kväll hur mycket på listan som är klart...

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-