ÄNTLIGEN!!

Både sadel och schabrak ser ganska stora ut på den korta ponnykroppen :)

Nu har Valborg äntligen fått en egen sadel! Det blev ingen hoppsadel som ni ser, när jag nu har letat nästan ett halvår efter en Esperanza 36:a gav jag upp och siktade in mig på att hitta en dressyrsadel istället, och det visade sig vara mycket lättare! Jag hämtade den för provning i går och idag har vi varit på en promenad och invigt den (utan ryttare än så länge). Valborg och jag tog en promenad med Ettan och A, och Valborg skötte sig exemplariskt! Hon var lite spänd igår när vi gick en minipromenad med sadeln, men idag gick det jättebra. Hon tycker fortfarande att det är lite jobbigt när man drar åt gjorden, men idag drog jag åt ordentligt och det var inga problem. Ettan och A tog några travpass längs vägen men Valborg brydde sig inte om att Ettan försvann iväg utan verkade nöjd med mitt sällskap. Det kom flera bilar och en minibuss på grusvägen och hon lyfte inte ett öra, duktiga tjejen. Så nu ska jag bara sätta upp staket runt ridbanan och funderar på att skaffa en säkerhetsväst, sen kan vi ta första rodeoturen! :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-