1-årsjubileum!!

Idag är det ett år sedan vi officiellt invigde stallet. Herregud vad mycket som har hänt under det här året!! Två hästar är sålda och en är inköpt, och det är faktiskt bara Ettan kvar av de som flyttade in för ett år sedan. Det har varit ett år med både berg och dalar, precis som livet brukar vara. Det jobbigaste under det gångna året var när min kropp i vintras inte var på min sida, jag hade ont i varenda led kändes det som och orken till både stallsysslor och ridning blev därefter. Men när våren började titta fram och hästantalet var nere i två kändes det som att det började vända. Och de härliga stunderna har också varit många under året! Framför allt alla arbetspass med mina härliga ponnydamer då man har sett hur de gillat att arbeta och utvecklats, och Ettans fina resultat på visningen förra helgen. Vi fick också tillgång till jättefint sommarbete på Lugnet som marken heter hos våra snälla grannar och hästarna fick en jättehärlig sommar. Och det senaste glädjeämnet som alldeles snart är redo att tas i bruk, RIDBANAN!!

Firar året och ser fram emot ett nytt med ett glas rött finvin, Xavier från Chateuneuf du Pape :)    

Lite stenplockning, en sista krattning och ett staket, sen är det bara att köra!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-