På G igen!

I måndags var hovslagarvikarie Carin här, båda damerna fick nya skor fram och Valborg fick också pedikyr på baktassarna. De skötte sig fint alla tre, och Carin erbjöd sig också att komma tillbaka om det behövdes ifall vår bästa Johan inte är arbetsför när det är dags för skoning igen. Valborg fick skor med sidokappor, "sportskor" som Carin kallade dem. De är vanligare på bakhovar men om hovis tycker att de är bättre än tåkappa även fram så är det säkert så, vi provar.

Sportskor och hovolja, Valborg är redo för arbete!

När jag kom tillbaka ut i stallet i måndags kväll trodde jag nästan att Valborg var sjuk. Hon låg i sin box och reste sig inte ens när jag tog ut Ettan i stallgången för en omgång med borstar och sax. Till slut ställde hon sig upp och gäspade, precis som om hon ville säga att jag störde som kom och tände lampan "mitt i natten".

Trött och spånig tjej som tyckte att jag störde som tände lampan mitt i kvällstuppluren...

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-