Från igår!

Igår onsdag fick båda damerna jobba lite. Ettan fick ett lugnt ridpass med medryttare A, första passet på en evighet kändes det som! Jag satt upp och red några varv också och hon var oväntat lugn och mjuk i kroppen. Målet var att hon skulle få röra på sig men undvika att hon drar på sig träningsvärk. 

 

Valborg fick gå ett kort pass med löslongering. Jag har insett att det är det bästa sättet att motionera henne från marken med de förutsättningar vi har i nuläget innan ridbanan är klar. Om vi inte har något staket och jag måste ha henne i linan busar och testar hon mycket mer, men får hon gå lös går det mycket bättre. "Kan själv" :) Jag ser ingen nackdel med det, hon får gå utan att man drar i henne och hon får jobba efter egen balans. Hon var så duktig! Jag satte på henne inspänningen ett par minuter på slutet och jag tror att poletten har trillat ner under sommaren för hon gick inte och stretade emot som hon gjorde tidigare utan sökte sig neråt och tuggade på bettet. Duktig tjej!  

Poletten har trillat ner :)

Valborg har ändrat form i sommar och ser lite mer vuxen ut. Lite mindre unghästmage, lite mer manke (bra för sadelläget, sämre för ponnymåttet). Det kommer att bli en riktigt snygg dam med lite ridmuskler! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-