VÄLDIGT uttråkad...

Min vanligtvis väldigt snälla och väluppfostrade ponny håller på att förvandlas till ett monster! Och jag kan förstå att hon blir less med tanke på att hon i stort sett har stått inne sen i tisdags eftermiddag. Men man behöver väl inte försöka gräva/sparka sig ut för det? Vi är inte riktigt överens där... I eftermiddags hade det torkat upp någorlunda efter nattens regn så då fick hon komma ut en extra lång stund och beta gräs och sen släppte jag henne ett par timmar på den stängslade gången ut till hagarna tills det var dags även för Valborg att komma in för kvällen. Som jag skrivit tidigare är hovis sjukskriven efter en närkamp med en unghäst, men förhoppningsvis har vi fått tag i en vikarie som kan komma i början av veckan så monstret får sko+sula på hoven och kan få börja vara ute igen medan stallet fortfarande finns kvar! 

Snart får vi förhoppningsvis jobba lite igen!!

Bilden är från maj -11, då var hon i finfin form, riktigt snygg bakdel :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-