Hemma hos-reportage!

Igår spelade vi in ett litet hemma hos-reportage så att ni kan se hur vi har det, Ettan fick huvudrollen :)

Idag har det regnat nästan hela dagen så Ettan har fått stå inne förutom tio minuters gräsdammsugning runt ladugården med mig hängandes brevid och en stund på grusgången bakom stallet medan jag mockade på eftermiddagen. Hon är så knäpp, när hon står inne vill hon ut men så fort jag släpper ut henne för att mocka så står hon och hänger i dörröppningen som på filmen och väntar på att få komma in igen. Roomservice (jag) gör allt för att patienten ska vara nöjd, men samtidigt kan hon ju inte stå och äta hö konstant även om det är det hon helst vill. Bakdörren på stallet får vara öppen så hon ser Valborg i hagen emellanåt, och de står helt lugnt på varsitt håll på dagarna. De tycker båda att det är jätteskönt att sova inne efter en hel sommar ute bland insekterna. Igår när jag kom ut och skulle ge dem kvällsmat låg de båda som två paddor i spånet, och Valborg var så trött att hon knappt orkade resa sig ens när jag öppnade boxdörren. Hade hon nått maten hade hon nog legat kvar och ätit :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-