Har Ettan fått nog???

Idag när jag var hos hästarna och hälsade på så följde Ettan mig som ett plåster. Trots att jag gick i deras hage och flyttade staketet för att de skulle få lite mer att äta de sista dagarna på semestern så brydde hon sig inte om det nya gräset (!!!) utan följde mig som en hund runt hagen, som om hon ville säga något... När jag var klar gick Valborg glatt och mumsade gräs men Ettan stod innanför grinden till hagen och tittade på mig. Tänk om de kunde tala! Hon hatar ju insektsspray men det var en massa odjur som surrade runt oss så jag svampade på henne ändå, och hon stod för första gången någonsin stilla som ett ljus och halvsov och suckade. Som om hon äntligen har fattat att det där sprayandet har en positiv effekt ändå, eller så ville hon bara ha lite extra uppmärksamhet. Vi stod och småpratade och jag kliade henne en stund, när jag gick stod hon kvar vid grinden. Då var det nära att jag tog med henne hem i bilen, sötnosen!! Jag tror banne mig att hon har fått nog av sommarbete för den här sommaren och vill komma hem och få sova inne i värmen och utan kryp, komma in i rutinerna igen och kanske börja röra lite på sig. Så tolkar jag de längtande blickarna jag lämnade innanför grinden i alla fall... :)     

Vad försökte du säga idag, snygging??

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-