Drömläge x2!!

De två senaste dagarna har verkligen varit fullspäckade med jobb både på grund av att semestertrippen söderut närmar sig med stormsteg, dessutom är det nya projekt på gång! Var ska jag börja? Ponnydamerna har fått promenera bort till paradiset (sommarbetet) i kväll, jag tyckte det var bra att de hann spendera ett dygn där och installera sig innan vi åker iväg. Snacka om drömläge!! De fyra kompisarna blev såklart också lite nyfikna och sprang en stund i sina hagar, men jag vet vilka två som var snyggast ;) Båda två svävade fram i fantastisk trav mellan grästuggorna, och av Ettans tidigare knackiga bakdel syntes inte ett spår idag, de var så otroligt snygga båda två!! 

 

Under sommaren ska vägen förbi vårt hus göras om helt. Varför är det så roligt undrar ni kanske (förutom att vägen blir bättre)? Jo, för jag sa till sambon sådär i förbifarten en dag "undrar om de kommer att få något material över...". Nu råkar det vara så att han känner de som ansvarar för markarbetet vid vägarbetet, och vips så hade han fixat så att de kommer att lämna av fyllmaterial hos oss, närmare bestämt sådär en trettio dumperlass. Det ska bli starten till min dröm: en egen RIDBANA!!! Som en Professor Baltasar har jag funderat, och funderat och funderat på hur man skulle kunna få till detta på hemmaplan. Vår ena granne har visserligen en ridbana fem-tio skrittminuter bort, men den blir lätt blöt och obrukbar och materialet är någon flisblandning som är ganska djupt. Framför allt saknar den staket, det går bra att rida där men varje gång jag har longerat bus-Valborg har det varit med andan i halsen och jag har fasat för att hon ska komma lös och springa hem utan mig bland bilarna. Inget staket = inga lösa hästar i löslongering, eller löshoppning. Men vips, så händer det bara! De ska fylla i en del av ena vinterhagen, pga ett krondike som går rakt över vår mark så blir den knappt fyrtio meter lång men vad gör det, jag har ju ändå bara ponnys! :) Så under de närmsta veckorna kommer de fylla så det blir plant, sen får det ligga till sig över vintern innan det blir markduk, stenmjöl och sand på toppen. YEEEHAA!!!! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-