Kvällsmys

Idag har det varit varmt!!! Nu är klockan över nio och kvicksilvret ligger fortfarande på 26 grader! Jag har kört bort 100 liter vatten till sommarbetet, vi får väl se hur mycket som är kvar imorgon...

Dagen har spenderats på utomhusbassängbadet med dottern, det var inte läge att fundera på att göra så mycket annat än att parkera vid vatten idag. Är man en obotlig badkruka som jag så är det ett ganska skönt alternativ med bassäng så att man kan vara i och plaska en stund, annars blir det ju en plåga att bara doppa i kroppen, brrrr ;)

 

Ponnydamerna har varit parkerade i skuggan i skogen nästan hela dagen, där är bromsen som vaknat till inte lika ettrig. Nu när solen gått ner i hagen kom de traskandes ut mot gräset för lite kvällsmat i värmen. 

Dags att ta fram röjsågen tror jag, grönskan utanför hagarna är nästan lika hög som staketet! Ser ni den ljusa pinnen som står bakom hästarna? Vad ska det blir där tro?? Återkommer om det :D

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-