Grönt kort - Check!

Idag har jag varit på Hippologum och skrivit prov för Grönt kort. Det gick bara bra så nu är det bara att ge sig ut på tävlingsbanorna!! :) Man kan säga att det var ett tag sen jag tävlade, jag tror att den sista tävlingen jag deltog i var en lokal dressyrtävling anno 1995 (där jag vann LC:1 och blev tvåa i LB:1). Det var i den vevan som man började med grönt kort men eftersom jag mest ridit unghästar och andras hästar de senaste femton åren har jag inte haft behov av något grönt kort. Samtidigt kändes det som en bra grej att ha och nu är det klart!

 

När jag surfade in på Hippsons hemsida idag så råkade jag slänga ett öga på en annons om outlet hos ridsportonline.se. Gissa vad jag hittade där som av en slump, jo ridkavajer! Tyvärr kunde jag inte hålla mig borta utan råkade beställa en, för det var så himla billigt, 299:- mot ordinarie pris på 1499:-. Nästan så man blir misstänksam varför de säljer dem så billigt, vi får väl se när jag fått den om det saknas en ärm eller något...

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-