Sadelprovning - Check!

Ujujuj vad det regnar idag! Damerna fick sova inne i natt och det uppskattades verkligen! En natt i spånet i lugn och ro utan alla "kompisar" med vingar. Nu står de och gnager på rishögen i hagen som två enorma bävrar i regntäcken, varför äta gräs när man kan gnaga bark?

Sadelprovar-Anna var här i dag och vi provade en sadel på Valborg (som stod vid grinden och gladeligen följde med in igen efter två timmar ute i regnet) och det såg riktigt bra ut! Sadeln vi provade var dock inte till salu utan endast till låns så nu är vi på jakt efter en egen, en Globus Esperanza med bomvidd 36 (extravid), en sån här helt enkelt:

Är det möjligen någon som har en sån här liggandes i någon skrubb? :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-