Tävlingssugen!

Har som sagt spenderat hela första dagen av min semester på dressyrtävlingar på Hippologum, och gud vad tävlingssugen man blir!! Jag är nog ingen riktig tävlingsmänniska när det kommer till tävling med häst (eller annars heller tror jag), men jag skulle vilja tävla för att dels ha något konkret mål att träna inför, och för att få en bedömning av min ridning. Har i alla fall bestämt mig för att börja träna seriöst för någon, så man får lite feedback och inspiration till nya övningar. Ettans triangel på rumpan gör ju att vi aldrig kan komma till något tävlingsmål, utan målet med henne är helt enkelt att hon ska utbildas så långt det går med hennes fysiska förutsättningar. Så det får väl bli Valborg som får försvara stallets heder på tävlingsabanorna i framtiden! När vi satt och tittade på Prix S:t Georgesklassen i eftermiddag sa jag till Anna att mitt mål är att någon gång få tävla i frack :) Undrar hur många år det tar innan jag och Valborg är där??? Imorgon ska vi i alla fall prova sadel igen, det vore ju i alla fall ett litet steg på vägen att ha något att rida i...  

 

I kväll var jag och dottern borta på betet och tittade till våra hyresgäster. Det syns inte direkt att de har gått där ett dygn nu, jag undrar när jag ska våga släppa dit ponnydamerna...

Vår nya hyresgäst tar en travrunda i paradiset!!

De får gå i varsin hage och bekanta sig med varandra ett par dagar. Det är ju inte trångt precis :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-