Man vet att det är torrt när...

... stans brandbilar åker omkring och vattnar gräs och växter i nyanlagda rondeller :)

 

Idag är det sista dagen på jobbet innan semestern, så härligt!! I morgon ska jag min vana trogen starta min semester på Hippologums Junidressyrtävling, en av väldigt få nationella tävlingar i dressyr i Norrland. Klasserna är Lätt A:4 till Intermédiaire I, och jag brukar bli så inspirerad och sugen på att rida och tävla när man sitter där och tittar!

 

Idag kommer vår nya hyresgäst och då ska hon och Chabli få gå ut på sommarbetet på heltid. Vi var och startade igång elen igår kväll, RACKARNS vad mycket mygg det var i långgräset, jag höll nästan på att få panik av surret, USCH! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-