Torka...

Det är lite torka just nu, på flera sätt. Med sommarvädret och samtidigt mycket att göra har bloggtorkan infunnit sig, och det har inte hänt så mycket spännande de senaste veckorna. Jag har lagt mycket tid på att få klart stängslet till sommarbetet, en hage är klar, en fattas bara att dra elbandet på plats. På torsdag kommer vår nya hyresgäst och då ska de två hyresgästerna få gå på sommarbetet på heltid. Eftersom gräset är mer än knähögt måste mina ponnydamer vänta tills grästillgången är anpassad för hetsätare så de inte äter ihjäl sig, så de får gå kvar och skava på gräset här hemma innan de får semester. Vad har hänt mer? I onsdags var hovis här och skodde båda damerna fram. Valborg var lite tramsig med att lyfta bakhovarna sist, men den här gången gick det mycket bättre så även hon fick godis av hovslagaren, då har man skött sig :) 

 

Det är även torka ute, jag tror det har regnat en natt de senaste tre veckorna. Medan södra Sverige rinner bort och Stockholm har haft regnigaste juni på femtio år så längtar vi i norr efter en rejäl rotblöta. Gräsmattan börjar skifta i gult och vi vattnar och vattnar på våra stackars gräsfrö som vi sådde för två veckor sen. Hästarna står och pustar i solen och har verkligen kommit in i sommarlunken.

 

Senare idag händer det roliga saker, återkommer lite senare!

Helgfrukost ute är bland det bästa som finns!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Astrid » Pangea Vision:  ”Så sööt!”

  • Mamman » :):  ”De va la roligt!!!”

  • Astrid » R.I.P Salma:  ”Så tragiskt!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Jo hon stod som privatponny på surf under några år så känner förra ägaren lite!”

  • Ylva Danielsson » Fullbelagt!! :D:  ”Nämen! Har du köpt henne? Det var ju jättekul! Fina Lilly!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-